Bleka Tänderna med Aktivt Kol

tandblekning pulver

Användningsområden

Aktivt Kol används har många olika användningsområden på grund av dess absorberande egenskaper. Aktivt Kol är ett fint pulver som går att köpa på apotek eller internet.

Vanliga användningsområden för Aktivt Kol är:

- Tandblekning hemma

- Läkare använder aktivt kol för att rensa magen från giftiga ämnen. Vanligt att det finns hemma i medicin skåpet hos småbarnsföräldrar.

- Filtrering. Aktivt kol finns i fläktar hemma eller på industrier, i akvariers filtersystem och i vattenreningsverk.Så här fungerar tandblekning med Aktivt Kol

Det aktiva kolets absorberande egenskaper binder färgämnen och missfärgningar du har på dina tänder. När du sedan spottar ut och sköljer munnen så ska även de ämnen som missfärgar dina tänder följa med. Det finns inga vetenskapliga studier på aktivt kol och tandblekning. Men observationer tyder på att använda aktivt kol på tänderna är effektivt för att absorbera plack och andra föreningar som färgar tänder. Betydelsen är att de naturligt kemiska egenskaperna hos aktivt kol ger tänder vitare. Det neutraliserar inte toxinerna - det binder till dem, vilket resulterar i vitare tänder. Effekten varierar från person till person och dess tänder. Vi på WhiteNow rekommenderar att du använder Tandblekningsstrips eller Tandblekningspenna innan du testar att bleka tänderna med aktivt kol.

Hur bleker jag tänderna med kol?

  • Du blandar Aktivt Kol med vatten i en liten skål eller burk.
  • Sedan tar du och applicerar pastan på tandborsten och borstar tänderna som vanligt.
  • Borsta tänderna ordentligt och spotta ut och skölj rent.