Tandblekningsstrips bruksanvisning

Tandblekningsstrips bruksanvisning


Tandblekningsstrips är det senaste inom tandblekning och många undrar hur det fungerar. Tandblekningsstrips är små strips med en gelaktig sida som appliceras lätt och smidigt på tänderna, till skillnad från tandblekningsskenor som ofta inte sitter så bra i munnen och du kan inte vistas utomhus med dessa. Nedan följer en enkel anvisning.


tandblekningsstrips

När du öppnar ditt paket från oss så kommer du att se, beroende på vad du har handlat 7 respektive 14 strips. I varje strips ligger det två strips, en för överkäken och en för underkäken. Överkäken har större storlek på sina strips och underkäken har lite mindre storlek på stripsen. På insidan av stripsen sitter en gelaktig sida och det är denna du ska applicera mot tänderna.tandblekningsstrips

När du tar bort plasten runt stripsen så får du vara noga att inte försöka röra den gelaktiga sidan. Dra av stripsen med försiktighet så att dom håller sig raka efter att du har tagit av dom. Det är samma princip som med ett plåster, man vill inte att det ska vika ihop sig.


tandblekningsstrips

Nu är det dags att applicera! Ställ dig mot en spegel och ta av stripsen. Glöm inte bort att torka av tänderna först. Placera ena stripsen i samma linje som tänderna och sätt sedan på den. Tryck sedan fast den med fingrarna så att den sitter bra och bekvämt. Upprepa med den andra stripsen.


tandblekningsstrips

Efter att du har applicerat stripsen så väntar du i 30 respektive 60 minuter. Beroende på vilken produkt du har köpt. Det är ofarligt att svälja små mängder med saliv under behandlingen.


tandblekningsstrips

Efter applicering så blöter du stripsen med lite vatten, stripsen blir lättare att ta av då. Gurgla med munvatten eller borsta tänderna efteråt. Vi rekommenderar att man applicerar varje dag i en vecka för absolut bästa resultat!


tandblekningsstrips

Nu kan du njuta av ett vitare leende!