Kundomdömen TandblekningOmdömen från Kända och mindre kända Bloggare, Tv och instagramprofiler som testat våra produkter.

Linn Flink – Bloggare på Finest.se

Ett fräscht leende är alltid snyggt. Jag har testat många olika tandblekningar men jag tycker absolut att whitenow funkar bäst och ger snyggast resultat! Jag rekommenderar det verkligen!


Den största fördelen tycker jag är att man slipper den obekväma blekningsskenan i munnen. När jag ska iväg på ett event eller fest så brukar jag fräscha upp tänderna lite ytterligare och använda en strip samma dag. Verkligen att rekommendera!


Hanna Öberg – Kostrådgivare

Fredagstips! Whitenows produkter bleker dina tänder skonsamt och enkelt med hjälp av strips eller deras tandblekningspennor. Jag har använt deras produkter från och till i två veckor nu och jag är supernöjd med resultatet!Amanda Kullenberg – Bloggare på Finest.se


Vill tipsa om en sjukt bra produkt! Jag fick hem mitt paket för drygt en vecka sen men har varit för trött varje kväll för att verkligen pröva produkten! Men idag gjorde jag min första behandling. Ska göra metoden där jag tar en strips varje dag i en vecka. Jag visar er resultat senare. Men jag ser redan nu efter en applikation att det gör en stor skillnad!Cornelia Gyllborg – Paradise Hotel deltagare 2016


Smidigaste tandblekningen jag har testat! Nu ska mina tänder bli skinande vita!
Benny – Legitimerad tandtekniker

Detta är resultatet efter endast tre dagar med Bright white one hour express. Som tandtekniker tycker jag att whitenows strips är överlägsna jämnfört med tandblekningsskenor.

Jag brukar applicera stripsen när jag arbetat och jag märker knappt av det.


Sponsrat Event hos Business bloggersVi på whitenow.se hjälpte till att sponsra ett av Sveriges största blogg och företagsevent. Sveriges 50 största bloggare var där och pratade om bloggande, företagande samt entreprenörskap. Vi sponsrade med goodie bags och till andra vinster som delades ut.


Vi fick många positiva reaktioner samt väldigt nöjda kunder efter att många hade testat våra produkter.

Olga Anikina – Student


Ett otroligt plus med whitenow är hur enkel produkten är att applicera och använda! Det absolut bästa är självklart dom vita tänderna. Jag såg skillnad direkt och det gjorde även vännerna mina!Caroline Bruzitis – Bloggare på workitwinit


Mina tandblekningsstrips från whitenow.se ha gett mina tänder nytt liv!

Så jäkla nöjd.
Angelica Enberg – Figure competitior


Kvällsfix med Whitenow. Svinenkla stripes, inte obehagligt överhuvudtaget (som tandblekningar brukar vara) Och ser även ett svinbra resultat! Värsta kapet.
Louise Forsman – Modell


Fick nyss hem tandblekningen från whitenow. Det är strips som man enkelt applicerar på tänderna och låter verka. Snabb och smidig behandling! Ska bli spännande att se resultatet! Finns att köpa på whitenow.se
Therese Johansson – Bikini fitness athlete


I have tried whitenow for almost a week now, and here's the result! Notice that I don't smoke, I don't drink coffee or soda so my teeth were pretty white even before! Definitely worth a try!
Ellinore Löfman – Bloggare


Så enkelt och bekvämt att använda dessa stripes och ett garanterat resultat! Kan inte bli bättre!
Frida Paulsen – Bikini fitness athlete


Fick precis hem mitt paket från hyllade whitenow! Nu ska tänderna bli vita tills det är dags att stå på scen!
Frida Westman – Deltagare i paradise hotel


Nu har jag använt @whitenow.se i ca 3 veckor, sjukt bra resultat! Så nöjd! Jag snusar ju så jag får gula tänder … Men det ska inte hindra mig från att sluta. Den här blekningen är lätt att använda och det går snabbt!! Kommer garanterat att fortsätta, dom blir bara vitare! Rekommenderar starkt whitenow.se!
Alice Olsson – Bloggare


Jag har som sagt endast hållit på nu i tre dagar men jag ser redan en stor skillnad på tänderna. Det svider ingenting och jag får även inte heller några ilningar i tänderna som jag har fått från andra tandblekningar. Det är som två tejpbitar som man applicerar på under och överkäken. Väldigt enkelt att applicera och ta bort!
Ofelia Undenell – Bloggare på finest.se


Ett vitt leende på läpparna är något av det snyggaste jag vet. Har blekt tänderna en gång innan på en klinik och jag blev jättenöjd men fyy vad ont det gjorde. Minns hur jag låg i sängen på kvällen och sa till mig själv att aldrig gör jag om detta igen haha. Men nu har jag fått chansen att prova på Whitenow´s Bright white 5 minute touch-up. Vilket är en superlätt tandblekning du gör hemma själv med strips som bara appliceras på tänderna i 30-60 minuter, utan någon smärta eller ilningar! Kan säga att jag såg faktiskt skillnad efter bara en gång. Men ska fortsätta köra detta ett tag till så får ni se resultat bild lite längre fram.
Tilda Holmberg – Bloggare på myshowroom


Sedan jag kom hem från Barcelona har jag använt tandblekningsstrips som jag fick hem från Whitenow varje dag, och jäklar vilken skillnad det syns redan nu! Det är så himla smidigt att ha på stripsen, och resultatet håller i nästan 8 månader. Jag som har tänkt bleka tänderna länge är så nöjd med smidigheten och resultatet av de här. Jag fick ju ett startkit för att testa de olika metoderna, så när dom tar slut kommer jag absolut att köpa mer.Johanna Sjö – Bloggare på finest.se


Efter ett par år som bloggare så har jag testat på några olika typer utav tandblekning och denna var helt klart den bästa. Eftersom att jag har väldigt ojämna tänder så fungerar det inte så bra med en vanlig skena eftersom att de tänderna som är längre bak inte blir blekta. Men de här stripsen som man fäster över hela tandraden kan man själv justera och anpassa så att den ligger emot alla tänder, hur sneda de än är. Så för 299 kr så får du 14 st stripes till den övre och undre tandraden, vilket är riktigt prisvärt!
Linnea Samuelsson – Instagram profil


Absolut en av dom bästa tandblekningsprodukterna jag testat!
Julia Ekelöf – Bloggare


Jag har använt dessa varannan dag i en vecka och wow vilket smile jag ser där i spegeln! Jag ska använda upp hela kuren och sen postar jag resultatet.. Jag har alltid varit lite osäker när det gäller mina tänder. Efter två år av tandställning så är jag lite traumatiserad haha...
Mimmi Kapell – Instagram profil


Ett vitare leende säger allt! Handla på whitenow.se
Cathrine Holst – Fitness athlete


"Fixar leendet med whitenow's tandblekning innan mötet!"

Nicole Löfgren – Instagram profil

”Nu är det dags för ett vitare leende!” Whitenow.seBloggare på Finest.se

Ett fräscht leende är alltid snyggt. Jag har testat många olika tandblekningar men jag tycker absolut att whitenow funkar bäst och ger snyggast resultat! Jag rekommenderar det verkligen!

Den största fördelen tycker jag är att man slipper den obekväma blekningsskenan i munnen. När jag ska iväg på ett event eller fest så brukar jag fräscha upp tänderna lite ytterligare och använda en strip samma dag. Verkligen att rekommendera!