Tandblekningsstrips

Få bra resultat hemma med våra tandblekningsstrips


Tandblekningsstrips är det senaste inom tandblekning hemma och för här förklarar vi hur tandblekningsstrips fungerar. Tandblekningsstrips består av små strips som har en geleaktig sida som appliceras smidigt på tänderna. Stripsen sitter mycket diskret mot tänderna och är inte klumpiga som andra metoder som till exempel tandblekningsskenor.

Att bleka tänderna hemma är smidigt och kostar betydligt mindre än hos en klinik. Hemma kan du bleka dina tänder i lugn och ro, och själva behandlingen går snabbt och smidigt. Det räcker med endast 30 respektive 60 minuter per dag. För bästa resultat rekommenderar vi att upprepa behandlingen varje dag under en veckas tid. Läs mer  om hur du undviker att få mörka och fläckiga tänder!

Tandblekning är en process som bleker missfärgningar på tandemaljen. WhiteNows blekningsmetod  tar bort missfärgningar och bleker dina tänder  vita skonsamt och effektivt. Medan de aktiva ingredienserna i gelen på stripsen bryts ned, bearbetar syre de missfärgade organiska avlagringarna, vilket gör tänderna vita. Kliniska tester har demonstrerat säkerheten och effektiviteten hos detta system.

Köp dina tandlbekningsstrips idag, klicka här.

tandblekningsstripstandblekningsstrips